Οι ειδικές διαδρομές του Χωμάτινου Ράλλυ Φθιώτιδας 2023

Ε.Δ. Ελευθεροχωρί

Mία κλασική ακροπολική ειδική διαδρομή Ξεκινώντας έξω από το Ελευθεροχώρι, ανηφορίζει σχετικά γρήγορα μέχρι την πρώτη λίμνη (η οποία δεν έχει νερό) και μετά μπαίνει στο δάσος, σε ένα πολύ στενό κομμάτι μέχρι τη διασταύρωση της Δριμαίας. Από εκεί ο δρόμος γίνεται πάρα πολύ γρήγορος μέχρι το ύψος της δεύτερης λίμνης (χωρίς νερό). Μετά από περίπου 1,50 χλμ. γίνεται και πάλι πολύ στενός.

ΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
7:40

Ε.Δ. Ελάτεια

Μία κλασσική Ακροπολική διαδρομή σε τελείως πρωτοποριακή χάραξη. Ξεκινώντας με το γνωστό φαρδύ ανηφορικό κομμάτι της Ελάτειας για 10.52 χλμ, πρίν το χωριό Ζέλι στρίβει αριστερά για να ακολουθήσει ένα σχετικά στενό και μέτριας σκληρότητας κομμάτι, μέχρι την διασταύρωση στο 21.96 χλμ όπου πάει αριστερά. Μετά από 1.00- χλμ συνδέεται με την περσινή Ελάτεια και μετά από 0.73 χλμ και αφού περάσουμε τα γνωστά «νερά» ακολoυθεί ένα κατηφορικό κομμάτι με αρκετές φουρκέτες μέχρι τον τερματισμό στην εκκλησία στο 28.32 χλμ.

ΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
8:50

Συνολικό Χάρτης του Αγώνα

Το φετινό χωμάτινο Ράλλυ Φθιώτιδας θα έχει 92,64 km αγωνιστικά χιλιόμετρα ενώ οι οδηγοί θα διανύσουν συνολικά 303,38 χιλιόμετρα