Μετά την 3η Ε.Δ.

Μετά την 3η Ε.Δ.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Ε.Δ. “Ρεγκίνι-Καρυά Ι” μήκους 18,52 χιλιομέτρων και τους Φιλιππίδη-Μαχαίρα να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Η δεύτερη Ειδική Διαδρομή της ημέρας είχε επίσης αρκετά απρόοπτα, με εγκαταλείψεις και προβλήματα για αρκετούς από τους πρωταγωνιστές. Οι Γιώργος Φιλιππίδης-Λεωνίδας Μαχαίρας (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) ήταν ξανά ταχύτεροι και έχουν πλέον διαφορά 42,14 δευτερολέπτων από τους διώκτες τους. Ανάμεσα στους άτυχους συγκαταλέγονται πλέον οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Παναγιώτης Καϊτατζής (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4), που δεν κατάφεραν να εκκινήσουν τη διαδρομή εξαιτίας ενός προβλήματος με το ηλεκτρικά του αυτοκινήτου τους, ενώ οι Πέτρος Παντελή-Βασίλης Κούγιας (Mitsubishi Lancer EVO X, C2-N4) εγκατέλειψαν στο 13ο χιλιόμετρο όταν έσπασε το ψυγείο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στον κινητήρα. Έτσι, στη δεύτερη θέση έχουν ανέβει οι Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας (Subaru Impreza STI N14, C2-N4) ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι Διονύσης Σπανός-Σωτήρης Γκότοβος (Subaru Impreza Spec-C, C2-N4) που έχουν μάχη με τους Γιάννη Ζούνη-Νικόλα Ιντζόγλου (Subaru Impreza WRX STI, C2-N4).

Στη μάχη της F2, οι Θόδωρος Τσάκαλος-Ηλίας Αγγελής (Toyota Yaris, C6-A5) πήραν το προβάδισμα, με τους “Pazonen”-Απόστολο Κοτρώνη (Toyota Yaris, C6-A5) να ακολουθούν. Στην τρίτη θέση της κατηγορίας βρίσκονται οι Χρυσόστομος Καρέλλης-Γιώργος Ντότσικας (Ford Escort RS 2000, C3-E11), τη στιγμή που οι Γιάννης Αναγνωστάκος-Χρήστος Μπακλώρης (MG ZR 160, C3-A7) έχασαν χρόνο καθώς σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον κινητήρα του αυτοκινήτου τους, που ρέταρε. Αυτή τη στιγμή τα πρώτα αυτοκίνητα κατευθύνονται προς την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για ανασυγκρότηση και επισκευές.

Αποτελέσματα: www.infomega.gr/live