Μετά την 2η Ε.Δ.

Μετά την 2η Ε.Δ.

Το 2ο σκέλος του 33ου “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος ξεκίνησε με την διεξαγωγή της Ειδικής Διαδρομής “Ελευθεροχώρι Ι”, μήκους 17,87 χιλιομέτρων.

Οι Γιώργος Φιλιππίδης-Λεωνίδας Μαχαίρας (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) έχουν σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο, με αποτέλεσμα να περάσουν στην κορυφή της κατάταξης. Τους πρωτοπόρους ακολουθούν τόσο στην Ειδική Διαδρομή όσο και στην κατάταξη οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Παναγιώτης Καϊτατζής (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4), ενώ την τρίτη θέση έχουν ανέβει οι Πέτρος Παντελή-Βασίλης Κούγιας (Mitsubishi Lancer EVO X, C2-N4) οι οποίοι έλυσαν το πρόβλημα που αντιμετώπισαν χθες με το τούρμπο του αυτοκινήτου τους. Οι Βασίλης Βελάνης-Γιάννης Βελάνης (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) είχαν κλατάρισμα εμπρός δεξιά και έχασαν συνολικά 7 λεπτά, ενώ οι Κωνσταντίνος Τζέμος-Αντώνης Παπαρινόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO VIII, C2-A8) έχασαν επίσης πολύ χρόνο λόγω διπλού κλαταρίσματος.

Στην F2, τον ταχύτερο χρόνο έχουν σημειώσει οι Θόδωρος Τσάκαλος-Ηλίας Αγγελής (Toyota Yaris, C6-A5), ενώ πολύ κοντά τους βρέθηκαν οι Γιάννης Αναγνωστάκος-Χρήστος Μπακλώρης (MG ZR 160, C3-E11) και “Pazonen”-Απόστολος Κοτρώνης (Toyota Yaris, C6-A5). Στην κατάταξη της Κατηγορίας, επικεφαλής έχουν περάσει οι Αναγνωστάκος-Μπακλώρης, με τους Τσάκαλο-Αγγελή να έχουν περάσει δεύτεροι και τους “Pazonen”-Κοτρώνη να συμπληρώνουν την τριάδα.

Αποτελέσματα: www.infomega.gr/live